Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

8:50 μ.μ.



Περιδιαβαίνοντας τους δρόμους της πόλης μας, μοιράζοντας διαφημιστικό υλικό του «Μετέχω» με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, αναπάντεχα «πέσαμε» πάνω στο Χάρη Κατσιμίχα.
Στον πεζόδρομο της πρώην Αλκινόου, η συζήτηση αμέσως άναψε. Γιατί άλλο;
Για τις δημοτικές εκλογές και τα τεκταινόμενα στο Δήμο μας.
Ο Χάρης παραστατικά , με γλαφυρό και υπαινικτικό λόγο, όπως αρμόζει σε ένα καλλιτέχνη, στηλίτευε τα όσα έζησε στο Δήμο στη βραχύβια παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο. Με λόγια όχι ιδιαίτερα κολακευτικά έκρινε τους κρατούντες στην πόλη μας. Κοντολογίς εξηγούσε τους λόγους που των οδήγησαν στην παραίτηση.
Όταν τον προτρέψαμε να καταγγείλει ότι κάτι σάπιο υπάρχει στo «βασίλειο της Δανιμαρκίας» επικαλέστηκε την ιδιότητα του τραγουδοποιού λέγοντας «παιδιά εγώ αυτό που ξέρω να κάνω καλά είναι το τραγούδι και το τραγούδι πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει».
Ξαφνικά προχθές, αφήνοντάς μας εμβρόντητους, ήλθε η δημόσια δήλωση στήριξης του Χάρη προς την νυν Δήμαρχο και μάλιστα με τα θερμότερα λόγια.
Δεν του έφτανε δηλαδή που με την….«πλάτη» την δική του και των φίλων του (που επίσης έχουν αποχωρήσει, τουλάχιστον οι περισσότεροι από το συνδυασμό τους) στις προηγούμενες εκλογές, η Δήμαρχος «πήρε» το Δήμο? Εμείς νομίζαμε ότι εκτός από άποψη, ήταν μια κάποιου είδους αυτοκριτική τα όχι ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια που μας είπε. Αλλά φευ…
Είναι αλήθεια πως μία ιδιωτική συζήτηση δεν έχει την ίδια βαρύτητα και αξία με μία δημόσια δήλωση. Εμείς απλά εκφράζουμε την απορία μας και ρωτάμε:
Τι άλλαξε ρε Χάρη σε λίγες ημέρες;


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου