Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

12:10 π.μ.













Οι Υποψήφιοι του «ΜΕΤΕΧΩ» και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Κουτσοβασίλης συζήτησαν με τους κατοίκους του Ασυρμάτου  

Την Κυριακή 6/4/2014 οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Ριζοσπαστικής-Οικολογικής Κίνησης Πολιτών Αγίου Δημητρίου "ΜΕΤΕΧΩ" και ο Υποψήφιος Δήμαρχος του συνδυασμού Βασίλης Κουτσοβασίλης  συζήτησαν με τους κατοίκους του Ασυρμάτου, άκουσαν απόψεις και ενημέρωσαν για τις θέσεις του "ΜΕΤΕΧΩ" τους καταστηματάρχες και τους κατοίκους της περιοχής.

Από τη συζήτηση, η οποία έγινε σε καφενείο της περιοχής, αλλά και από τις περιοδείες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, βγήκαν ενδιαφέροντα συμπεράσματα και προτάσεις από τους κατοίκους. Προτάσεις, που όπως αναφέρθηκε και εκεί, αλλά και όπου πηγαίνουν οι υποψήφιοι του συνδυασμού, θα συνδιαμορφώσουν το «ανοιχτό» πρόγραμμα του ΜΕΤΕΧΩ, που με αυτό θα διεκδικήσει την ψήφο των δημοτών στις προσεχείς εκλογές.
Ενδεικτικά, κάποιες από τις προτάσεις που ακούστηκαν αφορούσαν κυρίως το πάρκο του Ασυρμάτου, για την κατάσταση του οποίου έγινε έντονη κριτική από το «ΜΕΤΕΧΩ», αλλά και από τους κατοίκους σχετικά με την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει. Τονίσαμε ότι παρά την περιβόητη υπερκοστολογημένη μελέτη υπάρχει απουσία διαβούλευσης του Δήμου με τους κατοίκους και τις συλλογικότητες του πάρκου, σε αυτή την «τελική» φάση της μελέτης. Επίσης, έγιναν  προτάσεις για την αναζωογόνηση της περιοχής με τη δημιουργία, εκτός των άλλων, και ενός ΚΕΠ, προτάσεις για την οικονομική επιβίωση των μαγαζιών της περιοχής κτλ.
Μετά τη συζήτηση «στήθηκε» ένα μικρό γλεντάκι, μετά του «απαραίτητου» σε αυτές τις καταστάσεις, τσιπουρομεζέ…

                                     

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου