Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

1:44 μ.μ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014, πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση των μελών της δημοτικής παράταξης της Εναλλακτικής Κίνησης Πολιτών «ΜΕΤΕΧΩ».
Στην καταληκτική αυτή συνέλευση στα γραφεία της παράταξης στον Άγιο Δημήτριο, αποφασίσθηκε ομόφωνα:
1. Η δημοτική παράταξη «ΜΕΤΕΧΩ» θα κατέλθει στις δημοτικές εκλογές με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον Βασίλη Κουτσοβασίλη.
2. Ορίσθηκαν επιτροπές που θα οργανώσουν την εκλογική κάθοδο της παράταξης.
3. Την Εναλλακτική Κίνηση Πολιτών «ΜΕΤΕΧΩ» στηρίζει με ομόφωνη απόφαση της η Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ «ΜΕΤΕΧΩ» & ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΤΣΟΒΑΣΙΛΗ
O Κουτσοβασίλης Βασίλης του Ανάργυρου, γεννήθηκε στον Άγιο Δημήτριο όπου και κατοικεί έως σήμερα. Είναι παντρεμένος με τη γεωπόνο Ασημίνα Καλδίρη, και έχουν δύο παιδιά.Είναι Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών.Με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σήμερα είναι στέλεχος της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) στην παροχή επιστημονικής και τεχνικής υποστήριξης σε Οργανισμούς της Αυτοδιοίκησης καθώς και σε φορείς του Δημοσίου και του Κοινωνικού τομέα. Απασχολήθηκε σε θέματα τοπικής περιφερειακής ανάπτυξης και αυτοδιοίκησης, κοινωνικής πολιτικής και ανθρώπινων πόρων, πολιτισμού, τουρισμού και περιβάλλοντος, πληροφορικής και τεχνολογικών εφαρμογών.Είναι εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης ΜΕΤΕΧΩ στο ΝΠΔΔ ,ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (Ο.Π.Κ.Α.Π.) .Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Αγίου Δημητρίου και από τα μαθητικά του χρόνια ανέπτυξε συνδικαλιστική, κοινωνική και πολιτική δράση σε μαθητικούς, φοιτητικούς και τοπικούς συλλόγους ( εκπολιτιστικός σύλλογος νέων , κοινότητα νέων κ.λ.π) . Υπήρξε μέλος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στον οποίο εκτός από μέλος της Τοπικής του Οργάνωσης, διετέλεσε μέλος της αντίστοιχης Νομαρχιακής Οργάνωσης, όπως επίσης και της Γραμματείας του τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ και εκπρόσωπος του σωματείου εργαζομένων της Ε.Ε.Τ.Α.Α. στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθηνών (Ε.Κ.Α Ήταν μέλος επί σειρά ετών στον Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου και εκπρόσωπός του στην Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Αγ. Δημητρίου. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Εναλλακτικής Κίνησης Πολιτών «ΜΕΤΕΧΩ».Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος για πρώτη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγίου Δημητρίου το 2013, όταν διαδέχθηκε τον Θανάση Βάσιο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου